facebook

Специализирани учебни музикални зали

 

501 Специализирана учебна зала по музика – Камерна зала „Проф. Райна Михайлова“ корпус 1, етаж 5

Залата носи името на прочутата оперна певица проф. Райна Михайлова, удостоена с редица високи национални и чужди награди и отличия. През 2000 г. Нов български университет й присъжда званието „Почетен професор“ за нейната дългогодишна творческа и педагогическа дейност в програмите на департамент „Музика“.
Камерната зала разполага с учебна сцена, както и с пространство за аудиторни занимания с 35 места. Оборудвана е с роял, пиано, озвучителна система, компютърна конфигурация, мултимедиен проектор, екран.

 

502 Специализирана учебна зала по музика корпус 1, етаж 5

Оборудвана е с пиано и синтезатор за занимания на студенти от програмите по музика, както и с презентационна и компютърна техника със специализиран софтуер.

 

503 Специализирана учебна зала по музика корпус 1, етаж 5

Оборудвана е с пиано, синтезатор, акустични китари, бас китари, усилватели за занимания на студенти от програмите по музика, както и с презентационна и компютърна техника със специализиран софтуер.

 

504 Специализирана учебна зала по музика корпус 1, етаж 5

Залата е оборудвана с пиано и разполага с 12 места за занимания на студенти от програмите по музика, както и с презентационна и компютърна техника със специализиран софтуер.

 

506 Специализирана учебна зала по музика – Камерна зала корпус 1, етаж 5

Залата разполага с 40 места и е оборудвана с презентационна и компютърна техника, както и с роял, пиано, арфа, спинет.

 

507 Специализирана учебна зала по музика корпус 1, етаж 5

Оборудвана е с пиано за занимания на студенти от програмите по музика, както и с презентационна техника със специализиран софтуер.

 

 
 
 

 

510 Специализирана учебна зала по музика корпус 1, етаж 5

Оборудвана е с пиано и синтезатор за занимания на студенти от програмите по музика, както и с презентационна и компютърна техника със специализиран софтуер.

 

 

 
 
 

 

С1/18 Специализирана учебна зала по музика корпус 1, сутерен

Оборудвана е с пиано за занимания на студенти от програмите по музика, както и с компютърна техника със специализиран софтуер.

 

С1/21 Специализирана учебна зала по музика корпус 1, сутерен

Оборудвана е с пиано за занимания на студенти от програмите по музика, както и с компютърна техника със специализиран софтуер.

 

С1/26 Специализирана учебна зала по музика корпус 1, сутерен

Оборудвана е с ударни инструменти, смесителен пулт и усилвател. Предназначена е за занимания на студенти от програмите по музика, изучаващи ударни инструменти.

 

514 Специализирана учебна зала за балет, корпус 1, етаж 5

Залата е оборудвана по стандартите за обучение по класически и модерен балет: специализиран подиум, огледала, станки и т.н. Предназначена е за провеждане на курсове по модерни танцови техники, джаз танц, класически танц за актьори и модерни танцьори, музикален и танцов театър.

 

С2/05 Специализирана учебна зала за балет, корпус 2, партер

Залата е оборудвана по стандартите за обучение по класически и модерен балет: специализиран подиум, огледала, станки и т.н. Залата е специализирана за провеждане на курсове по модерни танцови техники, джазтанц, класически танц за актьори и модерни танцьори, музикален и танцов театър.