отпечатайOn-line консултиране

Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Въпрос:Здравейте , аз съм първа година специалност Психология и искам да се превърля Театрално изкуство но искам да си почна отново първа година там ще трябва ли да се явявам на ТОП отново и ще ми се признаят ли някои изпити като например спорт ? Докога е срока ?
Отговор:Здзравейте, За да Ви отговорим коректно и изчерпателно е необходимо да знаем вашият факултетен номер. Ако нямате възможност да дойдете до НБУ, можете да се обадите на телефони 02/8110213, 8110212 и 8110180, за да получите по-точна информация. При прехвърляне в друга програма общообразователните курсове, които са взети успешно се признават за новата програма. Резултатите от ТОП тест се признават в две последователни академични години, но дали ще се наложи да се явявате на тест зависи от начина ви на прехвърляне. Моля обадете се на горепосочените телефони или елате лично, за да можем да погледнем детайлно информацията за вас.
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, може ли да попитам как мога да си извадя академична справка и каква е цената й? Благодаря!
Отговор:Здравейте, За да си извадите академична справка е необходимо да подадете заявка в отдел "Студенти". Изготвянето на справката не се заплаща. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте. Интересува ме кога ще се състои връчването на дипломите на завършилите студенти?
Отговор:Здравейте, Обадете се на телефон 02/8110211, където можете да получите информация за датите и записването за официално връчване на дипломи.
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте! Аз съм дипломант в НБУ. Тази година дъщеря ми е кандидат-студент. Възнамерявам да продължа с магистратура и при условие, че я приемат, ползваме ли намаления за семестриалните такси?!
Отговор:Здравейте, Вторият записан член от семейството може да ползва 25% отстъпка от семестриалната такса, при условие, че първият има записан и платен семестър като редовен студент или пък е в дипломантски такъв.
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте интересуват ме данните който трябва да посоча в банката за заплащане на такса за защита на магистърска теза?Благодаря.
Отговор:Здравейте, Необходимо е да посочите три имена и факултетен номер, както и да поясните, че заплащате такса за магистърска зашита. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, днес подадох документи за издаване на диплом за завършена магистърска степен. Дадоха ми входящ номер и ми казаха да се обадя след 4 месеца. Този период е много дълъг, тъй като документа ми е необходим за стартиране на работа. Бих искала да попитам има ли възможност за по-ранно получаване, за да успея да се вместя в сроковете. Благодаря предварително!
Отговор:Здравейте, Срокът не може да бъде съкратен, поради изготвянето на елементи от Вашата диплома, които не са в правомощието на НБУ. Имате възможност да си заявите академична справка или уверение, които да заместят дипломата Ви. Можете да ги получите от отдел "Студенти". Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, какво следва да направя за да се явя на изпит след изваден индивидуален протокол? Как мога да разбера кога има дати за съответните изпити? БлагодарЯ
Отговор:Здравейте, Необходимо е да се свържете с преподавателя на съответния курс, за да ви насрочи дата за изпит. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте! Има ли точно определени дати за защита на дипломна работа? Има ли условие, което да гласи, че дипломни работи могат да се защитават само в определени месеци? Например, ако съм заявил в края на март и бъда допуснат до защита, то това (защитата) може ли да е през месец май - тъй като достатъчно предварително съм подал своето заявление към необходимите места.
Отговор:Здравейте, Датите за защита се определят от програмата, в която се обучавате, като в определения от тях срок Вие трябва да подадете всички необходими документи за съответната дата на защита. За повече информация се обърнете към програмен директор. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте! Бих искала да Ви попитам кога се предвижда да излязат резултатите от изпита по български език и академично есе, проведен на 28.03.2014 г.? Предварително благодаря!
Отговор:Здравейте, До края на седмицата 11.04.2014 г. можете да очаквате резултатите от изпита в общата Ви справка.
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, как мога да се свържа с гл. ас. д-р Пенка Йорданова Христова
Отговор:Здравейте, За да отговоря на въпроса Ви е необходимо да знам към коя програма преподава гл. ас. д-р Пенка Йорданова Христова. Можете да се свържете с програмен директор или секретар на програмата, в която се обучавате, които да ви съдействат за контакти с горепосочената.
Консултант:Силвия Борисова


Вашето име:
Въпрос: