отпечатайOn-line консултиране

Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

Въпрос:Здравейте! Завърших колеж,който има договорени отношения с НБУ. Имам успех 5.57 от колежа и резултат от ТОП от този месец - 67т. Наясно съм с условията за записване,но ме интересува дали студентските книжки се закупуват от книжарницата на университета или се връчват след успешно регистриране ,като студент?
Отговор:Здравейте, Студентските книжки се закупуват от вас и от 01.10.2014 г. можете да я заверите. Успешен ден!
Консултант:С. Борисова

Въпрос:Здравейте! Имам препокриване на много от лекциите и упражненията в програмата, въпреки че преди това доста стриктно ги подреждахме. Въпросът ми е с кого и до какъв срок трябва да говоря, за да поправим тази грешка, тъй като ще е добре това да се изчисти преди началото на семестъра? Благодаря!
Отговор:Здравейте, Можете да коригирате вашите курсове в e-student до 14.10.2014 г. Хубав ден!
Консултант:С. Борисова

Въпрос:Здравейте, през пролетен семестър 2006/2007 защитих магистърска теза по програма "Управление и развитие на човешките ресурси" ДО. До този момент не съм предприемала стъпки по издаване на диплома.Освен оповестените в сайта документи като заявление, бележка от библиотеката и 2 снимки, необходимо ли е нещо друго? Предвид факта, че не съм от София,бих ли могла да подам гореизброените по e-mail или поща? Благодаря предварително!
Отговор:Здравейте, Освен посочените документи е необходима и диплома от предходно образование ако не е изучавано в НБУ. Можете да изпратите документите по поща или да изпратите ваш близък да ги подаде вместо вас. Успешен ден!
Консултант:С. Борисова

Въпрос:Здравейте! Предстои ми да звърша бакалавърска степен. Желанието ми е да придължа във Вашият университет- специалност Пространствен дизайн. В описанието на специалността пише, че на изпитът при кандидатстване трябва да се представи портфолио с минимум 10 свободни работи, които представят художествените умения на кандидата. Има ли значение видът- т.е.- ако бъдат фотографии...?
Отговор:Здравейте, На този въпрос могат да ви отговорят от програмата. На линка можете да намерите координати - http://www.nbu.bg/index.php?l=434. Успешен ден!
Консултант:С. Борисова

Въпрос:Здравейте, завърших семестриално бакалавърската си програма,кога е крайният срок за записване на 9 дипломантски семестър? И дали има насрочени дати за защита на бакалавърска теза?
Отговор:Здравейте, Дипломантския семестър може да бъде записан до 01.10.2014 г., а за дати за защита можете да се обърнете към програмния директор. Успешен ден!
Консултант:С. Борисова

Въпрос:ЗДРАВЕЙТЕ ИМАМ ПРОБЛЕМ СЪС ЗАПИСВАНЕТО НА КУРСОВЕТЕ ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ СЛЕДВАХ ИНСТРУКЦИИТЕ В САЙТА НО НЕ СЕ ПОЛУЧИ ОПИСАНО Е ЧЕ ТРЯБВА ДА ИЗБЕРА МОДУЛ НА ПРОГРАМАТА НО НЕ СЕ ОТВАРЯ ПАДАЩО МЕНЮ А И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПИШЕ
Отговор:Здравейте, Можете да се запишете и без да посочвате модул. Хубав ден!
Консултант:С. Борисова

Въпрос:здрaвейте,възможно ли е дa имa зaписaн курс който не носи кредити?випуск 2000-испaнски език A2.зaписaн е кaто необходим втори език в прогрaмa Икономикa-модул Туризъм
Отговор:Здравейте, Да, възможно е да има такива курсове. Но е най-добре да се консултирате с програмен директор, за да ви каже дали трябва или не трябва да носи кредити. Успешен ден!
Консултант:С. Борисова

Въпрос:Здравейте, объркан ми е един от записаните курсове за този семестър как да го корегирам.Казаха ми да го корегирам в е-student ,но не зная как.
Отговор:Здравейте, За да промените курс или група е необходимо да влезнете в менюто "Регистрация на семестър" и да следвате стъпките, за да го промените. Хубав ден!
Консултант:С. Борисова

Въпрос:zdraveite.iskam da popitam sroka za zaplashtane na semestara za novoprieti studenti e do tozi petak nali?
Отговор:Здравейте, Срокът е до днес 22.8.2014 г. Хубав ден!
Консултант:С. Борисова

Въпрос:Здравейте, имате ли магистърски програми в областта на европеистиката задочно или под формата на он-лайн обучение защото живея в чужбина и не бих могла да посещавам редовни курсове. Погледнах каталога, но не можах да се ориентирам. Ако да, бих ли могла да се запиша с диплома по италианска филология от Софийски университет? Притежавам и бакалавърска диплома по европеистика от Холандия, но бих желала да избегна процедурата по признаването и тук. Благодаря предварително!
Отговор:Здравейте, На линка (http://www.nbu.bg/index.php?l=1787) можете да видите програмите, които се предлагат в дистанциооно обучение. За съжаление нямаме такава програма, но бихте могли да проверите информацията за вече предложените. Можете да кандидатствате с дипломата от СУ, като може да се наложи да изучавате допълнителен подготвителен семестър или отделни дисциплини. Успешен ден!
Консултант:С. Борисова


Вашето име:
Въпрос: